BinaryCats

Hello,

This is realllllly annoying. yes, I use edge. but it was fine until the latest windows (and edge) update. with this forum, maybe others, it seems to be doing some weird cache-ing.

if I open the forum on a tab, read some topics / make some posts, it will act normally, posts I have read say they are read and post I have made appear in the forum.

however, if I close and or open a new tab to this forum (from from top sites list), the read topics will be unread, and my newly written posts wont appear on the forum. I have to press F5 to make each forum actually get the latest version of the forum


sigh :wonder:

---

Avatar de Usuario
BinaryCats
Mensajes: 1299

Erikari

Why are you using edge in the first place? D:



Every webdesigner's nightmare.
Avatar de Usuario
Erikari

Erikari
Mensajes: 642

Nate

This seems like not nearly enough punishment for using Edge. :p

Since it works on all other browsers and it used to work on Edge, I have to think that it's an Edge bug. If there wasn't something we could do to fix it, we would. Does it happen with other sites? Is there a fix people are using?
Avatar de Usuario
Nate

Nate
Mensajes: 7550

BinaryCats

it doesn't seem to happen on gamedev.net , and I cant find anything about this bug online :(
Avatar de Usuario
BinaryCats
Mensajes: 1299

Nyenna

BinaryCats escribió:it doesn't seem to happen on gamedev.net , and I cant find anything about this bug online :(
Solution: Throw it over the Edge! :nerd:
Avatar de Usuario
Nyenna
Mensajes: 43


Volver a Off-topic